Om os

Mit navn er Mikail, og det er mig som tager telefonen når du ringer til Aros Ren Aps. Jeg er født og opvokset i Aarhus omegn og har derfor en særlig kærlighed for området, hvor jeg selv er bosat sammen med min hustru og vores 3 børn. Til daglig holder jeg af at tilbringe tid med min familie og spil noget bold, ligesom jeg holder af at tilbringe tid med min venner og kollegaer. Selv er jeg et punktligt og kvalitetsbevidst menneske, og det smitter af  igennem i min virksomhed Aros Ren, der siden 2012 har leveret kvalitetsbevidst rengøringsservice. Vores formål er glade og tilfredse kunder – og det viger vi ikke fra.

Aros Ren Aps er en lokal virksomhed, som arbejder ude fra Aarhus og omegn, og med ansatte fra lokalområdet. Vores service består i at give et tilbud ud fra de rammer du eller din virksomhed befinder sig i.

Miljøbevidsthed er i fokus
Som rengøringsfirma følger vi med i tidens trends og derfor benytter vi os af en miljøvenlig profil, ligesom vi udelukkende arbejder med miljøcertificerede rengøringsmidler. Vi skåner miljøet ved at blande vores rengøringsmidler op i de rigtige doser. Vores udstyr er moderne på markedet, og derfor effektivt. Vores medarbejdere er altid uddannede og forberedte på opgaverne, og lever alle op til vores ufravigelige krav om ærlighed, stabilitet og en ren straffeattest.

Vi benytter os ikke af underleverandører, og kan derfor garantere dig, at alle medarbejdere der kommer i Jeres virksomhed, forening, eller hjem, lever op til vores standarder. Du ved derfor altid, hvem der har adgang til din virksomhed. Det giver ro i sjælen, både for jer og os.

Et stærkt og sammentømret hold

Alle vores medarbejdere er udvalgt ud fra 3 kriterier:

Ærlighed

En god kommunikation og relationer bunder i ærlighed. At sige tingene som de er. Derfor vægter vi dette karaktertræk højt i vores ansættelsesproces.

Stabilitet

I alle aftaler, privat såvel som i erhvervslivet, fordrer at man kan finde ud af at møde til tiden. Det finder vi altafgørende ikke blot for os selv, men også for de kunder som regner med, at deres opgaver udføres til tiden.

Ren straffeattest.

Da vi kommer i både private hjem og virksomheder, er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere udviser god dømmekraft i både privatlivet såvel som på arbejdet.

Kontakt os

Vi leverer rengøring af høj kvalitet med fokus på den gode service.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på:

53 53 27 74

info@arosren.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende!

Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.